Aangenaam

Hi, ik ben Steffi!


Steffi De Luyck is sinds 2017 de trotse uitbaatster van het kapsalon Salon Delu. Met haar passie voor het kappersvak en haar streven naar een persoonlijke aanpak heeft ze een unieke sfeer gecreëerd waar klanten zich direct op hun gemak voelen.

Wat Salon Delu onderscheidt, is de persoonlijke aanpak. Steffi en haar team nemen de tijd om naar de wensen en behoeften van elke klant te luisteren. Ze geloven dat een goed kapsel perfect moet passen bij de persoonlijkheid en levensstijl van de klant. Of je nu op zoek bent naar een trendy en gedurfd kapsel of juist een klassieke en tijdloze look wilt behouden, Steffi zorgt ervoor dat het resultaat voldoet aan jouw verwachtingen.

Daarnaast streeft Steffi ernaar om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld. Ze volgt regelmatig trainingen en workshops om haar vaardigheden te verbeteren en haar klanten de beste service te kunnen bieden. Met haar creativiteit en professionaliteit weet ze elke klant te verrassen met een kapsel dat perfect past bij hun stijl en persoonlijkheid.

Bij Salon Delu draait het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het innerlijke welzijn van de klanten. Steffi begrijpt dat een bezoek aan het kapsalon een moment van ontspanning en zelfverwennerij moet zijn. Daarom zorgt ze ervoor dat de salon een warme en gastvrije omgeving is waar klanten kunnen genieten van een kopje koffie, een goed gesprek en persoonlijke aandacht.

Kortom, Steffi De Luyck is een gedreven en gepassioneerde uitbaatster van Salon Delu. Met haar persoonlijke aanpak, professionele vaardigheden en streven naar tevreden klanten zorgt ze ervoor dat iedereen zich goed voelt in haar salon. Of je nu een nieuw kapsel wilt uitproberen of gewoon een beetje ontspanning nodig hebt, Steffi staat klaar om je te verwelkomen en je een geweldige kapperservaring te bezorgen.

Neem contact op

Kwaliteit

In ons salon zal uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd zijn. We gebruiken enkel kwaliteitsvolle producten die u en uw haar ten goede komen. Daarbij zijn onze kappers en kapsters speciaal opgeleid om uw droomkapsel te realiseren – van een nieuw zomerkleurtje, tot een verfrissend coupe of een uniek kapsel voor een bijzonder evenement.

Klantvriendelijkheid

We garanderen onze klant steeds een aangename ervaring in het salon. Elke dag staan wij met een glimlach en een warme ontvangst voor u klaar. Ons professioneel team maakt van uw bezoek een echte belevenis.

Persoonlijke Service

Samen met u kunnen we de perfect snit voor u vinden. U kan steeds rekenen op uw favoriete behandeling met veel zorg en een glimlach. U bent onze prioriteit. Van het moment dat u in zich in onze kappersstoel vleit, tot het moment dat u tevreden buiten loopt met het kapsel dat u altijd al wilde.